Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2010 11:40 - Доган: Затъваме
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
0



С опитите си да криминализират ДПС управляващите ни помагат много. Няма нужда да правим политика и затова от трибуната аз не говорих за политика", каза пък пред журналисти Доган по време на партийния събор на ДПС на Демир баба теке, цитиран от Стандарт. Заедно с целия си антураж Доган присъства на партийния събор, който ДПС организира за 19-и път в местността Демир баба теке край Исперих и събра над 3000 души.

Според лидера на Движението опозиционните партии в България също са отговорни за състоянието на страната.

„Не можем да гледаме безучастно, докато България затъва.

Освен неадекватните действия в икономическата сфера, властта се опитва да игнорира и права и свободи, които са фундаментални за демокрацията", казва Доган.

„Положението в България е изключително тежко. Вярно, кризата е и европейска, но ситуацията у нас се усложнява

заради неадекватните действия на правителството. Мерките на кабинета са закъснели с 6-7 месеца, а правителството има работен луфт. Това е моята оценка" Така Доган анализира ситуацията у нас.

Според Сокола предупрежденията на партията му за натиск не са пресилени. Човешките свободи са функция на демокрацията и при най-малка заплаха за тях обществото трябва да реагира.

С традиционния събор край Исперих ДПС почита жертвите на възродителния процес от май 1989 г. Тази година тържественият митинг мина под надслова "Без права и свободи няма демокрация, няма сигурност". В програма взеха участие Държавният музикално-драматичен театър "Назъм Хикмет", както и редица фолклорни групи от Кърджали.



Тагове:   ДПС,   криза,   Доган,   мерки,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208055
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833