Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 14:10 - Кинолента
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 438 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.05.2010 14:12


image Клоуи
 
Успяла лекарка (Джулиан Мур) подозира, че съпругът й (Лиам Нийсън) й изневерява. Затова тя наема младата жена Клоуи (Аманда Зийфрайд), за да го прелъсти и по този начин да тества неговата вярност. След време разбира, че тази стъпка може да й коства много повече отколкото тя някога е подозирала.
Човекът - вълк Лорънс Талбот е благородник, принуден да се върне в семейното имение, след като брат му изчезва. Преди години, след смъртта на майка си, Талбот е напуснал родния си дом и се опитал да забрави трагедията, но молбите на годеницата на брат му го принуждават да се върне. След като се вижда с баща си за първи път от години, Талбот започва да издирва брат си… и открива собствената си ужасяваща съдба. Нещо тайнствено и кръвожадно избива селяните и Талбот не е единственият, който разследва случващото се. Мнителен инспектор от Скотланд ярд също се вълнува от случая.
Книгата на Илай

В пост-апокалиптичния свят, след мащабна катастрофа, населението на Земята е намаляло няколко хиляди пъти, а повърхността на планетата е превърната в пустиня. Недостигът на хляб и вода изправя оцелелите хора пред постоянни битки. На територията на Калифорния съществува малка държава ръководена от тирана Карнеги (Гари Олдман). Той иска да завладее цялата планета и смята да постигне това с помощта на тайната "Книга на Илай". Илай (Дензъл Уошингтън) се бори да опази свещената книга, съдържаща знание, което може да промени човешкото общество.

Nmedia всеки петък ще ви представя три филми, на които може да се наслаждавате през почивните дни!


Тагове:   филм,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208970
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833