Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 13:57 - Най-красивите европейски плажове
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1429 Коментари: 0 Гласове:
1



image
Европа винаги се е славела със своята история.  Не е необходимо обаче да напускаш стария континент, за да се порадваш на красиви и екзотични плажове през лятото. Ето и топ-10 на плажовете, според сайта TripAdvisor.com за тази година.

Не случайно Турция е една от водещите летни дестинации за почивка през лятото. Тук се намира и най-красивия плаж според изданието. Плажът принадлежи на курорт Олудениз. От трите си страни той е заобиголен от красиви скални образувания.

Второто място е за друга наша съседка - Гърция. На остров Миконос е връчено званието втория най-красив плаж в Европа. Богата природа и пристанище пълно с луксозни яхти са сред отличителните черти на райското кътце. Средната температура е между 25 и 30 градуса.

На трето място е поставена друга държава от която също не сме много далеч - Кипър. Плажът на Агия Напа е признат от туристическия сайт за третия най-красив на стария континент. Красотата се допълва с богат нощен живот, привличащ младите хора.

Следващата позиция в класацията е отново за Турция. Тя се полага на Далян. Курорт, който се избира предимно от по-възрастни посетители от Великобритания и Германия. Разположен на устието на река Далян с Егейско море.

men.bg



Тагове:   туризъм,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211829
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833