Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 10:36 - Сред нас живеят потомци на атлантите
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
1



Легендите за потъналия остров Атлантида са десетки, както и за евентуалното му местонахождение. И ако се предположи, че загадъчният остров наистина е съществувал, какво е станало с оцелелите му жители, питат се учени.

Все пак атлантите са се прославили със своите изкуства и с висшите си технологии. Според някои учени сред нас до ден днешен живеят потомци на древните обитатели на Атлантида.

Според легендите жителите на Атлантида имали способността да получават информация от единното вселенско информационно поле. Те били достигнали много високо ниво на развитие.

image    

Техният научен и технологичен прогрес и културата им превъзхождала всички останали на планетата. Но с времето жителите на мистериозния остров се променили и започнали да се занимават с черна магия.

В резултат на злоупотребата им със свръхестествените им способности над Атлантида се натрупало голямо количество отрицателна енергия. Това заплашвало цялата планета с гибел.

Освен това имало голяма вероятност това да наруии енергийния баланс на Слънчевата система. Затова, според някои хипотези, е било взето решение да бъде унищожена цивилизацията на атлантите.

Голяма част от тях обаче оцелели. Всички представители на тази цивилизация били русокоси и синеоки. Оттук и нацисткия мит за арийската раса – основателите на Третия райх решили, че те са наследници на богоизбраните.

Писмените свидетелства за русокоси синеоки хора с невероятни знания датират от трети век преди новата ера. Тогава в Египет се появил висок рус мъж, който нарекъл себе си Трижди Велики.

Според легендите точно той дал на египтяните познанията в областта на различните науки – география, астрономия, алхимия, създал писмеността и броенето и положил основата на законодателството и религията.

Има и други примери за велики умове на русокоси мъже – например немският философ Якоб Беме, живял през шестнадесети век. Той бил обикновен обущар, но пишел фантастични трудове по окултизъм, антропология и теория на езиците.

Коренното население на Америка – индианците са запазили спомен, предаван от поколения, за русия гигант Кон Тики Виракоча. Той дошъл от морето с други гиганти и научил индианците на лов и земеделие. Русите хора се женели за индианки и така се появили инките.

sanovnik.bg



Тагове:   НАС,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181439
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833