Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2010 12:32 - Бареков обвини Благо в насилие над Христина
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 765 Коментари: 0 Гласове:
0



image Свирепа атака срещу Благой Георгиев поде притежаваният от журналиста Николай Бареков сайт bsport.bg.
В материал със заглавие "Благо Георгиев упражнявал насилие върху изоставената Христина", националът е направен на бербат заради решението да свърже живота си с фолк певицата Лиана. Ето какво още се казва в пулбикацията:

"За никой не е тайна, че една от най-красивите и успели гимнастички в България - Христина Витанова, се превърна в употребена и изоставена. Да, момчето се казва Благой Георгиев, който с нищо не се засрами и заряза бременна своята приятелка, от която сега има дъщеря, и се залюби с фолк дивата Лияна. Било любов... ама каква само - може би мръсна и грешна.

Всички вече са забравили красивото момиче, което следваше навсякъде своя любим, който й заби нож в гърба. Тя бе спътница в живота му, съобразяваше се с всичко, което прави, само и само да не го изложи или злепостави.

Чернокосата красавица винаги се стремеше да изглежда добре, да е премерена в приказките си, а зад всичко това стоеше ТОРМОЗ. Домашно насилие не се знае дали е имало, но забраните на Благо към Христина бяха чудовищни.

Тук стой, няма да правиш това, забранявам ти онова... това са част от нещата, с които Христина живееше, но никога не показа, че има натиск върху нея. Хвана Благо в изневяра, но пак му прости! И за какво й е било? Да бъде захвърлена като парцал на боклука.

Освен че се отказа от гимнастиката по желание на Благой, Хриси дори не се виждаше и с приятелките си, защото така и било наредено, споделиха наши източници. За по-фрапантните неща няма да споменаваме, вие сами може да се досетите какво още е изтърпяла Христина от плейбоя на българския футбол Благой Георгиев.

Сега обаче той е щастливо влюбен и не мисли за миналото си. Дано Лияна е силна, за да може да понесе "ударите" от футболиста, който се взима за доста набожен въпреки греховете си, но Господ гледа и наказва това", се казва в публикацията.
Другият лагер - на Благо и Лияна, заложи на проверената марка за житейски изповеди - женското списание "Ева". В последния брой Лияна изгря на корицата и даде сърцераздирателно интервю, в което обясни, че изпитва чувство на вина спрямо Христина. Според фолк певицата обаче дългът на Благо е отстъпил пред любовта.


Тагове:   обвини,   насилие,   Над,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204820
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833