Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 19:51 - Партиен председател се изходи на гръцкия протест
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1572 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.05.2010 19:56


image
Председателят на партията на българските мъже Росен Марков символично се изака върху протеста на гърците. Той постави табела в центъра на Варна с надписи "Гърци, стегнете се! Сера ви на протестите! Никой в света и ЕС не ви е задължен".

Гръцките синдикати организираха нова 24-часова общонационална стачка днес. Протестите са насочени срещу "анти-трудовите" и социални мерки с реформата в пенсионно-осигурителната система и едностранно налаганите мерки от правителството за оздравяване икономиката на страната.

Това не е първа провокация на популярния с чудатите си хрумвания Росен Марков. През 2006 г. по време на богоявленския ритуал на Първа буна във Варна той скочи и извади от ледените морски води надуваема секскукла вместо кръст. През декември същата година се изправи с кирки и лопати срещу ограничението, наложено от Великобритания за български работници на Острова.

През 2007 г. Марков протестира с петел пред френското посолство заради посещението на Муамар Кадафи в Париж, а по-късно "погреба" глупостта във Варненските гробища. В началото на 2008 г. пък ексцентрикът влезе по бельо и с кръст в ръка на заседание на варненската община. През 2009 г. той първо се самозапали, а след това почти си направи харакири в знак на протест срещу новините на турски език.

БЛИЦ


Тагове:   протест,   председател,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211951
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833