Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 19:38 - Доктор Менгеле създал град от близнаци в Бразилия
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1392 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.05.2010 19:40


image 
Скандални разкрития  доказват, че нацисткият доктор Йозеф  Менгеле, по-известен  под прозвището „доктор на Смъртта" успява да селектира  „чиста раса „ в Бразилия.

 Натоварен с мисията да създаде доминираща раса, която да отговаря на нуждите на великия Трети Райх,  Менгеле в качеството си на главен лекар в Аушвиц (от май 1943 до идването на Червената армия през януари 1945 г.), използва еврейски бременни жени като опитни зайчета.

Там експериментира за да стигне до метод за изкуствено зачеване на близнаци, най-бързия начин да увеличи двойно раждаемостта сред германските жени.image

Сега, историческите факти доказват, че опити на  Менгеле са се оказали плодотворни.

В продължение на години учените се провалят в опитите си да открият причината, поради която в малко бразилско градче  при една на всеки пет бременности се раждат близнаци, повечето от които руси със сини очи.

Обитатели на градчето Кандидо Годои твърдят, че Менгеле прави многократни визити там, в ранните 60-те, представяйки се в началото за ветеринар, а после и като домашен лекар.

В последната си книга аржентинският историк Хорхе Камараса разкрива как Менгеле намира убежище в Колониас Унидас, германски анклав в Парагвай и от 1963 г. започва да посещава редовно земеделската германска общност  Кандидо Годой, близо до границата с Бразилия.

"Смятам, че Кандидо Годой е било лабораторията на Менгеле, където най-после успява да осъществи мечтите си за висша раса от синеоки и русокоси Арийци" - казва Камараса. - "Има доказателства, че Менгеле е посещавал бременни жени, третирал ги е с нови видове медикаменти по време на бременността им и е говорел за изкуствено оплождане на човешки същества и е работел с животни, твърдейки, че може да предизвика раждането на телета близнаци.

Фермери, интервюирани от Камараса, разказват как Менгеле бил посрещнат и запомнен от хората на Кандидо Годой като образован и уважаван човек. Той обикалял фермите в околността, разпитвал за болни животни и ги инжектирал, твърдейки, че може да ги излекува и дори да осъществи изкуствено оплождане на крави и хора.

Бивш кмет и лекар, д-р да Силва се опитва да разреши загадката на Кандидо Годой. Той интервюира стотици хора и открива персонаж, който се появил " от нищото", наричал себе си Рудолф Вайс и бил нещо като странстващ лекар.

Д-р да Силва казва: "В разследването, които проведохме, се натъкнахме на жени, които са били лекувани от него. Изглежда е бил нещо като селски лекар, който обикалял от къща на къща. Посещавал жени с разширени вени и им давал отвара или хапчета. Понякога извършвал и стоматологични процедури и всички си спомнят, че им е взимал кръв."

Днес хората от Кандидо Годой приемат, че за няколко години в началото на 60-те, са посрещали като свой гост неподозиран нацистки престъпник. На официалния герб на града се виждат два еднакви профила, а посетителите виждат приветствен пътен знак "Земеделска Общност и Земя на Близнаците". Освен това има и музей - "Къщата на Близнаците".

"Никой не знае със сигурност кога точно Менгеле пристига в Кандидо Годой, но първите близнаци се раждат през 1963, което е и годината на първите доказателства за присъствието му" - казва Камараса.

Типичната честота на поява на близнаци обикновено е при една от 80 бременности.

Честотата на близнаците в Кандидо Годой обаче дава основания на изследователите да смятат, че това е мястото, където д-р Менгеле осъществява мечтата си за биологично контролирано създаване на висша арийска раса.

Други пък твърдят, че появата на толкова много близнаци в малко градче е пречинено от факта, че то е създадено само от 6 семейства. Първоначало при техните раждания са се заченали хора притежаващи по-голямо количество ген отговарящ за близнаците. По-късно този ген се е разпространил и сред останалите жители на градчето, което е довело и да бума на близнаци в него.



Тагове:   град,   Бразилия,   доктор,   МЕНГЕЛЕ,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6196809
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833