Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2010 18:03 - Берлускони се развежда, взима нашата Дарина?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 478 Коментари: 0 Гласове:
0



Италианският премиер Силвио Берлускони най-накрая ще скъса брачния хомот. Плейбоят милионер и политик и съпругата му Вероника Ларио са присъствали на закрито заседание на съда в миланската съдебна палата, където заедно с адвокатите си и в присъствието на съдия обсъждали в продължение на пет часа условията на развода, съобщава агенция ANSA, цитирана от Блиц.

Освен за имоти, г-жа Берлускони претендира и за месечна издръжка от 3,5 милиона евро. Адвокатите на премиера и собственик на "Милан" определят сумата като прекалено висока и предлагат компенсация от 200-300 000 евро на месец.

Запознанството на Силвио Берлускони и Вероника Ларио датира от 1980 г. По онова време той е известен и богат предприемач, а тя – театрална актриса. Десет години по-късно сключват граждански брак, втори за Берлускони.

Според италианските медии последната капка за Ларио се оказало присъствието на Берлускони на рождения ден на 18-годишната неаполитанка Ноеми Летициа, която нарича Берлускони “папа“ и твърди, че често се вижда с него в Рим и Милано. Двамата имат три пораснали деца – две дъщери на 25 и 23 г. и един син на 21 г.

След като Берлускони бъде освободен от брачните окови, дали Дарина Павлова няма да се опита да стане италианската Карла Бруни? Подозренията за интимна връзка на Павлова с Берлускони са повече от основателни. Припомняме, че вдовицата дори беше спипана от папараци да се качва на италиански правителствен самолет заедно с палавия премиер през 2008. Дали Дарина Павлова възнемерява да надене халка на Берлускони или любовта му към младите жени ще се окаже по-силна само бъдещето ще покаже.



Тагове:   Нашата,   Берлускони,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6174992
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833