Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2010 11:47 - Турски доктор не лекува гяури в Ардино
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 907 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 09.05.2010 12:01


Райиф Молла, лекар в Ардино, е известен с това, че категорично отхвърля възможността да лекува българи, християни и въобще хора с българско самосъзнание. По-скандалното е, че втълпява на същите и всички други, които биха посмели да го обезпокоят в случай, че не знаят, че Ардино не е в държавата България. Хуманният доктор препоръчвал на отпратените болни гяури да ходят да живеят и съответно да се лекуват в държавата си. За друговерци не само в града, но и в околията нямало място. По една проста причина – „те си имат държава, тя да се грижи за тях”.

imageМолла е праволинеен и неотстъпчив докрай. Както се каза, „Казана дума, хвърлен камък”. Човекът не се отмятал и в случаите, когато някой ритал пред очите му.

Когато все пак благоволявал да мотивира действията си, д-р Райиф Молла казвал, че такова е личното му становище и така той протестирал. Срещу какво, не е ясно. Но факт е, че радикалният лекар си дерибейства безнаказано. Защо му е на баровеца да чака автономия на Югозападните Родопи, да разчита на Закона, щом може сам да се провъзгласява за Закона и досега никой да не го е вразумил.

Гражданите на Ардино са изпращали анонимки до Министерството на здравеопазването, МВР, главния прокурор, но резултатът е нулев.

На стряскащите факти е дадена гласност в няколко сайта и регионални вестника. Но е необходима и абсолютната и безкомпромисна намеса на органите, които са в правото и силата си да спрат безчинството.

В по-едър план Волен Сидеров формулира проблема така: „ДАНС” е тази, която трябва да обяви война на радикалния ислям”. В момента лидерът на „Атака” е председател на комисията по контрол на ДАНС в парламента и от тази си позиция не само апелира към Агенцията да действа категорично по въпроса, но и атакува журналистите, които са твърде предпазливи в разследването на ислямизацията на определени райони в страната. Според него ДПС и свързаните с движението хора спомагат с дейността си за успехите на техните структури, най-вече маскирани като фондации.

razkritia.com



Тагове:   доктор,   ардино,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - pravilno im kazva pone ne gi lije ...
13.05.2010 21:11
pravilno im kazva pone ne gi lije kakto stava poprinsip.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203482
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833