Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2010 22:58 - От кой град са най-красивите българки?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 566 Коментари: 0 Гласове:
0



Вечният спор в кой български град живеят най-красивите българки беше решен в анкетата на Men.bg. Ето и резултатите:

Русенки

4,5 на сто от мъжете, които четат Men.bg са гласували с две ръце „за“ девойките от най-красивия крайдунавски град. И ние сме чували хубави думи за тях...

Търновки

Старопрестолните болярки обират 4,8 процента от вота на българския мъж. Все пак може да са търновки, но някога са били горди столичанки.

Старозагорки

7,1 на 100 от нашенците са дали гласа си за старозагорските мадами, което никак не ни учудва, след като разбрахме, че половината фолкаджийки са от града на правите улици.

Плевенчанки

Само с една стотна повече от старозагорки (7,2) се нареждат известните в цялата страна със сексуалния си капацитет и полова мощ плевечанки.

Бургазлийки

Красавиците от южното черноморие печелят 8,8 процента от гласа на българския мъж за най-хубави българки.

Други

13, 7% от читателите на нашия скромен сайт смятат, че най-красиви са девойките от Габрово, Видин, Благоевград, Добрич, Сливен, Шумен, Ямбол и Пазарджик.

Варненки

Почетният бронзов медал отива при момичетата от морската ни столица, като за тях са гласували цели 17,5 процента от читателите на Men.bg.

Софиянки

Сребърният медал отива при столичанки със 17,7 на сто от вота, макар най-красивата българка тази година (мис България 2010) да е чистокръвна софиянка.

Пловдичанки

Майна, златния медал подаряваме с чисто сърце на момичетата от Филипополис с почти 20% от читателския вот. Не случайно девойки като Николета Лозанова са родени и отрасли именно в града под Тепетата.

 



Тагове:   град,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208562
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833