Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2010 20:34 - Братът на Бербатов - международен ганстер
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
0



Братът на мегазвездата на световния футбол Димитър Бербатов е запозодрян в източване на кредитни карти. Това беше съобщено по спортната телевизия ring.

Подробностите са повече от потресаващи. Според източници от разследването Асен Бербатов и неговата съпруга са част от международна престъпна група, която краде през банкомати. Наскоро полицията обискира жилището на Бербатови в родния Благоевград, но информацията беше оскъдна. Очевидно ченгетата са пазили авторитета на звездата на Манчестър Юнайтед.

Дори бащата на Бербатови нахока репортерите, че търсим под вола теле. Скандалът ще добие още по-голяма слава, когато го надушат свирепите медии от Острова.

Никой не е застрахован от подобен резил във фамилията още по-малко футболистите. Българските крадци на кредитни карти имат голям "авторитет" в Европа. Наскоро пък английските вестници хванаха бащата на капитана на Челси и бивш такъв на Англия Джон Тери да продава наркотици.

 Преди време една банка пропищя пред хората, че братът на звездата от Благоевград има неплатени борчове към нея. Дали двата скандала нямат нещо общо и от банката да са взели превантивни мерки срещу престъпленията на прочутия си клиент?

Пълен резил и катастрофален пиар като се има предвид, че на същата банка рекламното лице дълги години беше .. по-големият брат Димитър. Тогава той прибра за клипчетата над 100 000 евро. Както се казва, пари похарчени право в целта.    




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205269
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833