Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2010 10:33 - Задава се подводен "Аватар"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
1



image Джеймс Камерън планира да пренесе действието на “Аватар 2“ под водата.

Любовта на канадския режисьор към водата не знае граници.

Още през 1989 г. той засне първия епичен подводен блокбастър “Бездна“, който бе приет радушно от критиката, макар че не се радваше на голям успех в боксофиса.

През 1997 г. Камерън се отправи на плаване с Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет, създавайки най-скъпия по онова време холивудски филм.

Подводните снимки погълнаха лъвския дял от бюджета на “Титаник“, възлизащ на 200 милиона долара. След това режисьорът засне още два документални филми, посветени на тайните на океанските дълбини. Сега, след невероятния успех на “Аватар“, действието на който се развиваше в джунглите на отдалечена планета, Камерън е замислил втора част. Сюжетът ще се развива в океана на планетата Пандора.

Той е убеден, че ще може да направи подводният свят не по-малко интересен и разнообразен от сухоземния. “Искам да създам друга околна среда, да покажа всички богатства на Пандора. В продължението ще се съсредоточим на океана, животът в който е също толкова интересен, както и на сушата. Зрителите ще видят още по-уникални неща, отколкото в първата част“, категоричен е Камерън.

БГНЕС



Тагове:   филм,   Джеймс Камерън,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6201931
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833