Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 22:50 - Голям скандал се разрази между Илиана Раева и Нешка Робева
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1739 Коментари: 0 Гласове:
2



В интервюто си за "7 дни спорт" председателят на клуб "Левски" Нешка Робева коментира причините, поради които Лили Игнатова и гимнастичките от разширения състав на националния отбор Габриела Кирова и Кристина Илиева напуснаха "Левски" и се подготвят в базата на националния отбор на стадион "Раковски". "Не съм възмутена, погнусена съм. Не искам да се замесвам, не смятам, че уреждането на тези неща трябва да става по медиите", коментира Робева, цитирана от dir.bg.

image

В отговор шефът на клуб "Илиана" Илиана Раева отговори: "Нешке, аз трябва ли да бъда погнусена? Трябва ли да бъда погнусена от това, че лъжата ти е начин на живот? Трябва ли да бъда погнусена от лъжата, че си готвила Силвия Митева като треньор, когато всички близки до художествената гимнастика знаят, че единствено майката на Силвия е била неин треньор..."

image
Афектирана, Раева допълва: "...Трябва ли да бъда погнусена, че не дойде да дадеш едно цвете на децата и да им пожелаеш успех на европейското, когато Стела Милушева, Райна Афионлиева и Красимира Филипова се обадиха и дойдоха с китка. Това са треньорите, които бяха от сутрин до вечер с нас, когато бяхме златни момичета. На тези треньори никой никога не чу името и те никога не са искали да им се пишат имената по вестниците. Те се обадиха да ни пожелаят успех. Всички ние знаем, че Нешка Робева е недостижима и никой не може да има нейните резултати. Когато обаче тя говори за методики, сигурна ли е, че ние искаме тези резултати и по този начин. През всичките години никога не съм я нападала, а съм отвръщала на нейни нападки, както правя и в момента. Нешке, ти лъжеш себе си."

Според Илиана Раева методиката на Нешка Робева е остаряла и тя вече не може да носи успех на българските състезателки, които бягат от Робева, заради отношението й.


Тагове:   между,   Нешка,   скандал,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203190
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833