Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2010 16:41 - И Стоичков изгоря в кризата!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 967 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-успешният български футболист за всички времена – Христо Стоичков, се опитва да инвестира и размножава наистина спечелените с честен труд и талант (за разлика от повечето български новобогаташи) милиони. Очевидно обаче нюхът му към печелившите инвестиции не е на равнището на прочутият му ляв крак, за който ударът в десетката рядко беше проблем.

Очевидно подведен от пишман брокери, а може би и от всеобщата истерия към закупуване на недвижимости преди да се спука имотният балон, Камата си купил три апартамента в Банско. Обстоятелствата го спрели на време да не далдиса с цялото си състояние в пиринския курорт, защото добре информирани си спомнят, че той дори е имал намерение да стане щастлив собственик на цял комплекс в Банско. Христо Стоичков може да се похвали като imageпритежател на имоти в България, Испания и някои други атрактивни точки по света. Трите апартамента в Банско не са закупени нито за негово лично ползване, нито за дъщерите им. Планът е предвиждал да бъдат продадени по-късно изгодно със съответната печалба.

Всяко от трите жилища на Камата струва поне 100 хиляди евро. Стоичков ги е обявил за продажба на тази цена. И се надява да си възстанови инвестицията. Но в тази криза купувачите на жилищата са толкова малко, че и със свещ не можеш да ги откриеш.

Неотдавна Камата за пореден път остана без работа, след като заради чепатия си характер влезе в директна война с футболните власти на ЮАР. И скоро след това беше издухан от ЮАР.

skandalno.net


Тагове:   ЮАР,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214039
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833