Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 12:20 - Защо мъжете си падат по лоши момичета?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2071 Коментари: 0 Гласове:
0



image За никого не е тайна, че мъжете копнеят за палави момичета. Но защо? За теб може да е изненада, а може и да е ужасяващо, но фактите говорят сами.

За мъжете различни неща олицетворяват “лошото момиче“. За едни тя може да е лоша, ако има богато сексуално минало. За други това значи да не брои питиетата, докато е с приятелки или случайно да е била арестувана. Различните мъже харесват различни жени, но ето някои основни причини защо силният пол си пада по лоши момичета.
1. В повечето случаи мъжете са сигурни, че лошите момичета са ужасно добри в леглото. Дори и да не е така, той е толкова сигурен, че тя трябва да е невероятна под чаршафите, че накрая сам си вярва.
2. Лошите мацки никога не мрънкат за глупости.
3. Лошите момичета винаги носят секси обувки.
4.Предполага се, че щом тя е лошо момиче, автоматично означава, че има един куп лоши приятелки.
5. Този аргумент може да не е сред любимите на жените, но в мъжките фантазии лошите момичета носят провокативно облекло и задължително секси грим.
6. Лошото момиче никога не пита защо си хвърляш мръсните чорапи на пода, защото е твърде заета да хвърля из целия апартамент своите собствени дрехи.
7. Ако някой й каже “Боже имаш страхотни форми (или направо посочи част от нейното тяло), лошото момиче няма да се скрие от срам, а на драго сърце ще зарадва мъжкия поглед.
8. И за финал онази мъжка фантазия с оскъдно облекло, белезници и много кожа, която рядко бива сбъдната няма да бъде никакъв проблем за лошото момиче, което ще се опита да направи всичко наведнъж.

БГНЕС


Тагове:   момичета,   мъжете,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210432
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833