Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 20:50 - Вълна от гладни проститутки заля големите градове
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1509 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2010 20:54


image Вълна от изгладнели жрици на любовта залива големите градове. Със завоевателски хъс, проститутките пришълки са готови да завладеят териториите на колежките си. Очертава се истинска война за клиенти!

Пролетното време окуражи жриците от малките градове и села да атакуват София, Пловдив и Варна. В търсене на по- платежоспособни господа, провинциалистките се принудиха да мигрират. Кризата засегна и представителките на най-древната професия. Докато проститутките от големите градове успяха що-годе да вържат двата края през зимата, колежките им от околиите едва оцеляха. Измършавели, проскубани и раздърпани, жриците решиха да влязат в директен сблъсък с „едрите риби”.

Проститутките- феодалки се оплакват, че „селянките” подбиват бизнеса с по-ниски цени. Твърдо решени са да ги прокудят обратно по родните им места. Пришълките обаче нямат избор, поне до началото на летния сезон. По магистралите вече може да се видят и наченките на открита война- скубещи, ритащи и псуващи се жрици. По болниците зачестиха случаите на потрошени магистрални труженички. Въпреки това новодошлите се заканват, че няма да отстъпят.

По пиаците на любовта вече има огромен набор от женска плът. Въпреки това клиентите са кът. Дори ниските цени на секс услугите не са достатъчен стимул. Проститутките разчитат основно на чужденци. В Югозападна България обаче се оплакват, че вече не може да се разчите много на гърците. Престанали да идват на върволици на секс туризъм у нас, заради тежката ситуация в родината им.

В бизнеса на платената любов, най-добре в момента са проститутките по зимните курорти. Там обаче натрапници не могат да припарят, тъй като всичко строго се контролира от сутеньорите.

skandalno.net



Тагове:   вълна,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210712
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833