Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2010 08:58 - Нападател на ЦСКА е арестуван за изнасилване и побой на Мис Силикон
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2416 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 24.03.2010 08:59


image Орлин Орлинов, нападателят на ЦСКА е пребил и изнасилил силиконовата красавица Катрин Вачева. Футболистът е задържан в 6-то РПУ в София, съобщи БГНЕС. Пред разследващите Орлинов признава, че е насилил момичето.

Моделът и репортер в МСАТ Катрин Вачева е със сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания, след като е била малтретирана с часове в нощта в събота срещу неделя.

image

Вероятно прокуратурата ще повдигне обвинение срещу футболиста за отвличане и нанесен побой.

Катрин е известна с второто си място на конкурса Мис Силикон, който се проведе този ноември. Красавицата обяви преди време на благотворително шоу в зала Универсиада, че е готова да свали сутиена си  за човекът, който даде най-много пари.  

Скандалният футболист, който е изваден от първия състав на Любослав Пенев, а впоследствие и от Йоан Андре е чест посетител на нощните клубове. 

imageНаско Курдов също наскоро е обвинен в насилие спрямо Катрин. Bnews научи, че моделката наскоро е била интимна с футболиста. Развръзката настъпва с подадена жалба от страна на Катрин, че футболистът на Байер Леверкузен я е бил и тормозел.

Курдов разказа, че без нищо да подозира, един ден е извикан за обяснения от МВР. След неговите показания, оплакването е сметнато за неоснователно. Самият той пък каза за Bnews, че това са абсолютни лъжи и че подобно отношение въобще не е в стила му. 

Убеден е, че моделката е преувеличава.  Също така вярва, че в случая Катрин е предизвикала цялата ситуация и дори, че ако това наистина се е случило, тя "си го заслужава". Според него е твърде вероятно силиконовата красавица да си прави PR на гърба на известни футболисти.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. sramejlivetsa - Eгати, тая курва все футболисти я ...
24.03.2010 09:12
Eгати, тая курва все футболисти я тормозят:)
цитирай
2. borsi - На такива тъпанари мястото им е в ...
24.03.2010 14:17
На такива тъпанари мястото им е в затвора
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205461
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833