Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2010 22:10 - Ивона от Бобов дол: “ Правих секс с повече от 10 момчета на куп“
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1129 Коментари: 1 Гласове:
0



Палавата ученичка от Бобов Дол, която бе хваната да прави оргия в училище по време на изпит, признава, че това не й е за първи път. Преди това още няколко пъти участвала в групов секс. Рекорда си направила на абитуриентския бал, когато й партнирали повече от 10 момчета- и тя самата не помни колко точно. Видеото от „масовката” се продавало за 100 лв. и почти всички в миньорския град го имали.

Любознателната Ивона без свян разкрива, че пробвала от любопитство. То пък взело, че й харесало. Момичето с невинно излъчване, не крие, че оргиите са записани на видео и циркулират из града. За инцидента от края на януари Ивона е категорична, че тогава не искала, но нейните приятели я принудили да прави секс.

Въпреки признанието пред полицията, че не била „точно изнасилена”, 19- годишната красавица не е оттеглила жалбата си срещу Емо, Киро, Тони и Денис. Обвинените момчета се опитват да издирят клипчето от абитуриентския бал на Ивона, за да докажат, че е сексуална ненаситница. Обаче покрай скандала, повечето притежатели на порно видеото го изтрили. Само едно момче го пазило, но цената от 5 000 лв.е непосилна за обвиняемите.

Оказа се, че секс- машината Ивона всъщност има стабилна връзка с 35-годишен мъж на име Краси. Двамата се запознават преди четири месеца, а отскоро живеят и под един покрив. Мъжът споделя, че изобщо не се притеснява от скандала и е абсолютно наясно с биографията на възлюбената си. Не я ревнува от другите мъже, с които спи. Приема с разбиране интереса й към секс- експериментите, защото е млада. Краси се надява един ден Ивона да му стане съпруга и майка на децата му.

skandalno.net



Тагове:   момчета,   Бобов дол,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - sdnksdflnkldsdnsnsnkladn
15.03.2010 00:56
kfbsjkdsjkdjdsjdjk;jkldskncdaskdsjsdjksasadn
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6209542
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833