Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2010 22:29 - Двойна победа за Ферари в Бахрейн
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0



imageДвойна победа на Ферари в Бахрейн Фернандо Алонсо с Ферари спечели състезанието за Голямата награда на Бахрейн, а съотборникът му Фелипе Маса се нареди втори, съобщи Гонг.

Легендата Михаел Шумахер пък остана едва на 6-то място при завръщането си във Формула 1. Двукратният световен шампион Фернандо Алонсо спечели първото състезание от сезона в Бахрейн, докато съотборникът му Фелипе Маса завърши на второ място. Трети остана Люис Хамилтън с Макларън.

В началото на състезанието започналият от първо място Себастиан Фетел старира отлично и след няколко обиколки се откъсна пред преследвачите си. Алонсо обаче се възползва от проблем с двигателя на Фетел и оглави колоната в 33-та обиколка, като до края не позволи на съотборника си Маса да се опита да го догони. Германецът изостана още и бе изпреварен и от Маса и Люис Хамилтън.

Все пак накрая той успя да задържи преднината си и завърши четвъртити пред Нико Розберг С Мерцедес, който остана пети. Шести пък остана седемкратният световен шампион Михаел Шумахер с Мерцедес, който осъществи дългоочакваното си завръщане във Формула 1. За негово съжаление обаче той не успя да се бори за победата. Настоящият шампион Бътън пък остана седми пред Марк Уебър с Ред Бул.



Тагове:   победа,   Ферари,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181551
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833