Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 21:51 - Цветанов: Гоце е морално дискредитиран
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
0



image В интервю пред Николай Бареков вътрешният министър Цветан Цветанов стана първият лидер на ГЕРБ, който нарече президента Георги Първанов с името Гоце, дадено му от агентурните служби.

Вицепремиерът Цветанов обясни, че нарича президента Гоце, защото така са го кръстили от ДС.

Пред Бареков МВР-шефът зададе няколко неудобни въпроса на Първанов, за които, според Цветанов, той отдавна дължи отговор пред обществото.

Първият въпрос е: Защо президентът не е дал своята версия за убийството на неговия съветник Емил Кюлев?

Цветанов поиска отговор от Гоце и на въпроса  - Какъв е неговият ангажимент към Людмил Стойков и защо не е върнал дарението, което подсъдимият в момента Стойков му е направил. Според Цветанов, президентът дължи отговори и за трагедията отпреди две години с влака София-Кардам, където загинаха 8 души, а Първанов бе на лов. Не бил дал и обяснение за Тройната коалиция.

Относно йерархитя в Октопода, Цветанов призна, че тя не може да се ограничи до Алексей Петров. Според него, такава организация "не може да се случи без мълчаливото съгласие на политически партии и политически лидери".

Пред Bnews Цветанов коментира още снощното празненство на Красьо Черния с булката на Прокопи Културиста и заяви, че не случайно е задал въпрос към магистратите за връзката на Октопода с кадруването във ВСС. Другата седмица МВР-шефът няма да си мълчи, а пак ще пита съдиите за връзките им с Красьо Черния и Октопода.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182590
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833