Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2010 21:12 - Провокацията на Мартин Карбовски – дрога, секс и твърд алкохол
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 3340 Коментари: 2 Гласове:
2



image
Мартин Карбовски издаде нова книга. И й направи скандална реклама. 14-годишното си литeратурно мълчание TB водещият Мартин Карбовски разруши с  брутална шумотевица, съобщи Blife.bg. 

С нагледна демонстрация как се разделят линиите на кокаина и как се шмърка през двете ноздри, в комбинация със солидно количество алкохол и нецензурни рими, възхваляващи женския полов орган, авторът представи новата си стихосбирка  "Технология на екстаза" в клуб Culture beat в НДК. 

Докато Карбовски четеше скандалните стихотворения, неговият приятел Тома Марков вдишваше белия прах и към края на презентацията едвам стоеше на двата си крака. 

„Пийте алкохол и правете секс, за да стигнете до ексктаза. Не ползвайте дрога!”, мъдро призова Мартин Карбовски, който бе довел и адвоката си, за да го защити в случай, че някой приеме провокацията му насериозно. За финал на сцената излезе черешката на тортата – хубавица, облечена във вестник. Карбовски и Марков я съблякоха до кръста, оставиха я по голи гърди  и оповестиха, че това е лицето на новата българска литература.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. niker - Вярно е, всичко е вярно!
09.03.2010 21:52
Колкото и да е провокативен, Карбовски за сега е единственият човек из медиите в Бг, който показва нещата както са си. Реалността с всичките му лайна, без извинение... другите твърде много се гнусят и винаги извръщат поглед към луксозните си обувки...например. А и, рекламните трикове са познати на всеки, Карбовски също ги знае и ги използва с пълна сила. Евала, тоя човек е моят малък идол!
цитирай
2. анонимен - И той започна да яде лайна в НДК
03.04.2010 18:01
Накратко: и Карбовски (подобно на Недодялко) започна да яде лайна в НДК. Но и това няма да му помогне, защото посредствеността (подобно на пристрастяването към хазарта) е до гроб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203077
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833