Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2010 23:18 - Тайната вечеря на Слави с чалгаджийките
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 818 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Певци, композитори и текстописци се вихриха до ранни зори с ядене и пиене на аванта. Целият банкет бил платен лично от джоба на Дългия, който също присъствал на прощалния купон, съобщи BNews.bg. Шоуменът дошъл доста неглиже облечен - по дънки и тениска.

През цялата вечер той хапвал само плодове и си позволил да удари няколко чаши скъпо френско вино. Разбрахме, че от няколко седмици Слави е започнал диета и затова не прекалява нито с яденето, нито с алкохола.

Гологлавецът седнал като мафиотски бос на единия край на масата. До него били ромките Патриция и Венеция, които няколко часа се наслаждавали на компанията и съветите му. От екипа на ТВ водещия присъствали още Гъмзата и Професор Илиев. Те дошли с инструментите си и поддържали доброто настроение на всички.

Купонът после се преместил в друго заведение, с оркестър, където звездата бил легендарният чалгаджия Илиян Михов-Баровеца. Той поздравил Дългия с емблематичното си парче „Баровец" под бурните аплодисменти на останалите му сътрапезници. Трифонов възнаградил него и оркестъра с щедри бакшиши.

Люси Манолова и Гергана Димова също грабнали микрофона, за да се отчетат с музикална изява. Композиторите и текстописките наблегнали на танците.



Тагове:   вечеря,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205610
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833