Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2010 14:06 - Определиха петте най-мързеливи нации
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 669 Коментари: 1 Гласове:
1



Стана ясно кои са първите пет най-мързеливи националности в света. Определени са чрез проучване на интернет сайта Daily Beast.

Озаглавеното "Couch Potato Olympics" състезание постави на първо място американците, на второ канадците, следвани от белгийци, турци и накрая британци.

Критериите за определяне на най-мързеливите нации бяха ясни и точни - среден брой калории, приети ежедневно, брой часове прекарани ежедневно пред телевизора, процент на хората, практикуващи някакъв спорт, както и на хората, сърфиращи в интернет, пояснява Rtlinfo.be.

От анализа на резултатите става ясно, че американците печелят първото място благодарение на много високите си резултати в първите две категории - ядене и гледане на телевизия.


Тагове:   нации,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. rpatel - Да, ама това не значи, че през ост...
23.02.2010 14:14
Да, ама това не значи, че през останалото време не работят здраво! Може и да не спортуват и да се тъпчат с хамбургери, обаче стане ли дума за работа не можем да им стъпим на малкия пръст. Докато ние тук сме друга работа! Да, може и да не прекарваме толкова много време пред ТВ-то, но пък как си прекарваме времето в офиса? То не е пиене на кафе, то не са клюки... с риск някой да се обиди, ама и ние заслужаваме да сме на едно от челните места.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203084
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833