Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2010 12:45 - Влак уби шофьор на снегорин в София
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 781 Коментари: 0 Гласове:
0



Тази нощ зимата отново се завърна в столицата. На повечето места в града има няколко сантиметра снежна покривка.

Тежка катастрофа със смъртен случай между кола на снегопочистваща фирма и влак стана тази нощ на ж.п. прелеза в кв. „Левски”. По първоначална информация снегоринът е преминал при спуснати бариери. Поради високото ниво на реките в някои райони на страната положението е критично.

Започва изграждането на дига на река Тунджа в района на Елхово. Там нивото достигна 4 метра. Залети са мазета и приземни етажи.
Днес в по-голямата част от страната ще вали сняг, а по Черноморието, в Югоизточна България и в крайните югозападни райони - дъжд, който постепенно ще спре. Най-много се очаква да бъдат в Югоизточна България - до 30 л./кв.м. Валежите ще са от дъжд, в северозападните райони от сняг, но постепенно във високите полета на Западна и почти цяла Северна България дъждът също ще премине в сняг. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Температурите ще бъдат между минус 2° и 3°, в София - минус 1°-0°. В по-голямата част от страната ще вали сняг, по Черноморието, Югоизточна България и крайните югозападни райони - дъжд. Максималните температури ще са между 0° и 5°, в крайните югозападни райони - до 8°.
БГНЕС


Тагове:   влак,   шофьор,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208051
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833