Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2010 12:29 - Момиче от Казахстан спечели конкурса "Мис естествен бюст"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 7568 Коментари: 0 Гласове:
1



image20 годишната Светлана Динкова спечели голямата награда от 2000 лв. на първия по рода си конкурс "Мис естествен бюст", който се организира от столичния клуб L.A.  и Нео Продакшън.

image
10 претендентки заявиха желание за участие, но бяха допуснати само седем поради наличието на силикон в три от кандидатките. Първия по рода си конкурс беше председателстван от актуалната корица на сп. Плейбой и Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова.

imageТри тура нажежиха страстите в столичния клуб като с интерес публиката очакваше трети тур, в който се видя коя от претендентките има най-красив естествен бюст. Момичета от Велико Търново, София и Перник бяха основните конкурентки.

image

Първото място спечели ученичката в една от Пловдивските гимназии Светлана Динкова. Тя е родена в Казахстан, но от няколко години живее в Пловдив със семейството си. Тя е зодия Риби и първото нещо, което харесва в един мъж, е неговото сексуално излъчване. Пред журито тя сподели, че обича да я глезят и да я обичат. Светлана получи 2000 лв., златна карта на клуб L.A., испанско шампанско и бельо.
image





Тагове:   бюст,   конкурс,   момиче,   Казахстан,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6214048
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833