Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 09:06 - Код "запек", с извинение, моля.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1434 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 21.02.2017 11:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДО ТАМ Я ДОКАРАХА хранениците на Дьорд. Това намериха да изровят - запека от стихчето на Герджиков. Не знам кой го надуши първи, може би Свети К-оркян Безсребърник. Той пише редовно, най-малко една страница пасквили, във великия вестник Уй кенд. Тоя път започва с НЕДОВЕРИЕ В АВАНС към новия президент, което е само подготовка за великия финал - цялото стихотворение на Герджиков за запека на внучето му. Това трябва да влезе в учебниците по журналистика!

И ЦЯЛОТО ТРОЛСКО ВОИНСТВО откри залпов огън със запек. Достойно ест. Скоро може да научим, че великият милиардер е похарчил още един милиард. Бълха го ухапала.

ЖИВИ И ЗДРАВИ, братя българи и блогери. Имаме удобен случай да преброим троловете. Сега, след артилерийската подготовка със запек, те откриват преграден огън с други подобни муниции.

НЯМА СТО ДНИ ТЪРПЕНИЕ. Те са свикнали, щом не спечелят изборите, да не ги признаят. Май и Тръмп не признават. И румънските социал-демократи клатят... Маската на "демократите" отдавна е паднала, но медиите "не го забелязват". Който плаща, той поръчва музиката.

А ПРОПО, някой чул ли е, покрай демонстрациите, ДОВОДИТЕ НА РУМЪНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО? Аз не съм и това не е случайно - те са социал-демократи и съперници на хората на ЕНП, управляваща Европа. ЕНП, уж "Европа", се заканва и да им спре парите. До болка познат номер...

ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ВЕКА обаче, в кметството на Гьотевия Франкфурт, на стената в съдебната зала е имало гравирано стихче, че "Истината за да разберете, трябва да изслушате и двете" (двете страни по делото). Върнахме се преди средновековието, драги братя българи и блогери, и вие, мили тролове... 



Гласувай:
6



1. getmans1 - Дори аз дето редовно си графоман...
30.01.2017 10:35
Дори аз дето редовно си графоманствам на „гърба“ на БСП-приближени и производни останах като втрещен от реакцията на някои от праволинейни и твърди адепти на Румен Радев.
Такива дето призоваваха за 100 дневна толерантност към президента, буквално изтрещяха /без „ “/ още щом чуха името Герджиково.
Моите епитети с които титулувах Генерала и с които си изпросвах доста нелицеприятни за мен определения сега са просто в основата на градацията им.

Стигнаха до там, че вече пишат писма и се обръщат към Радев с името „г-л Маринкин“ е, няма да е далеч времето когато ще употребят и първото, а то много популярно. Като се има предвид, че в атаката участват и някои сайтове които обикновено бълват змии и гущери срещу Шорош е малко трудно да наречеш тези тролове Соросоиди а определено са някакви „......иди“.
Моето наблюдение е, че дори да си „трол“ не е толкова просто да не говорим за това, че някои се правят на политически наблюдатели и геополитици.

Ех, де да можеше тоя Сорос с неговите 10-тина милиарда да изхранва поне 10% от населението на планетата, Земята щеше да е едно по-добро за живеене място.
цитирай
2. krumbelosvet - Благодаря, г-н гетманс,
30.01.2017 12:24
Аз съм новак тук в сравнение с вас и гледната ми точка е по-отгоре-отгоре.
Не ми изглежда НДСВ да е дразнителят, макар че царят е в немилост пред янките. Той не ги харесва твърде, нормално за аристократ и цар. И греховете му са тежки - не одобряваше войната с Ирак, ТОЙ поднови проекта Белене, и не се престори,че мрази комунистите. В автобиографията си Симеон отбелязва, че в чужбина винаги има ДВЕ колонии българи - от след 9-ти юни и от след 9-ти септември. От десния и от левия терор. Той, изгнаник от дете, е съчувствал и на двете. За разлика от бесния десен, е отчитал, че десният терор е ПЪРВИ ПО ВРЕМЕ и може да бъде смятан за ПРИЧИНА на левия... Всъщност, на царя май ще му се размина леко, с известни неприятности около имотите. А можеха да го обесят като Саддам.
ПП : И какво излезе с Белене? Всички анти и фоби обясняваха на простаците коми, колко НЕ НИ ТРЯБВАТ нови мощности. но хвана студец, не рекорден, и се оказа, че НЯМА, няма, НЯМА РЕЗЕРВИ! Няма ли да се разкае някой от анти-Беленците"? Левите ги няма в пропагандата. Само с Белене сега трябваше да натикат фобите и антите в... където трябва. Но има и зло за добро. Дай Боже да са прозрели, че една изборна победа ще бъде капан, подготвен от ЧУЖДИТЕ СЪВЕТНИЦИ на ББ, най-добрите в света, според компетентното мнение на Първанов. Дано не победят левите. Щото ЕНП пак ще спре парите "за корупция", корупция "доказана" с анкети сред гражданите, и понеже няма осъдени заради анкетите, виновен е ... българския съд. Баси логиката...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954251
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031