Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2018 15:19 - Полковник на военновъздушните сили: Чужденците са спрели САЩ от нукун Луната
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Полковник на военновъздушните сили: Чужденците са спрели САЩ от нукун Луната https://yournewswire.com/air-force-colonel-aliens-nuking-moon/

14 юни 2018 г. Шон Адл-Табатабай Конспирации 3

image

Полковник от военновъздушните сили на високо равнище твърди, че Съединените щати се опитват да пуснат атомна бомба на Луната през 1959 г., но са възпрепятствани да го направят от развита извънземна раса. 

През 50-те години на миналия век полковник Рос Дедриксън отговаря за поддържането на запасите от ядрени оръжия за АЕК.

Колективен-evolution.com съобщава: Както некрологът му гласи:

Той е назначен в Комисията за атомна енергия на САЩ. Дългогодишна служба в Енергийната комисия между 1950-1958 г. включваше задължения по договорите в тестовете в Невада, Тихия океански тест на запад от Хавай, производството на ядрено оръжие и осигуряването на качество в Албакърки, както и инспектирането на ядрени и неядрени съоръжения в цялата страна , Той е служил с 5-тия военновъздушен сили в Япония и по-късно като почетен полковник, заместник-офицер, отговарящ за контрола и контрола на Тихия океански съюз, в Хавай. През 1962 г. той е прехвърлен и служи като заместник-председател на Министерството на военновъздушната база Canon, Clovis, Ню Мексико. Той се оттегля от USAF през 1964.

Той е един от стотиците военни сигнализатори с доказан опит, които са били изведени от проекта за разкриване на доктор Стивън Гриър . Неговото свидетелство за НЛО - особено за НЛО и ядрени оръжия - може да бъде потвърдено от богатството от информация и доказателства, които вече са на разположение в публичната сфера. Много от тези сигнализатори са направили множество изяви в Националния пресклуб в опит да получат тази информация навсякъде по света, като последният пример е Гражданското изслушване по разкриването , което се случи преди няколко години.

С такъв професионален опит, работейки в местата, където е работил, е безопасно да се заключи, че е бил запознат с чувствителна информация по редица теми. Това не е само случаен високопоставен военен повелител, който говори за случаен проблем. Има много сигнализатори и документи, които ясно очертават десетилетни взаимоотношения между НЛО и ядрените съоръжения за съхранение и местата за тестване.

Редица от тези инциденти имат визуално потвърждение, както и въздушно и наземно радарно потвърждение.

В интервюто по-долу, Дедриксън обяснява как американското правителство се опита да детонира ядрено оръжие на Луната, но беше възпрепятствано да го направи.

Що се отнася до основния поток, публично е известно, че разкритифициран доклад на Центъра за ядрени оръжия на военновъздушните сили от юни 1959 г. показва колко сериозно те считат плана, наречен проект A119. Като цяло те искаха да проучат възможностите на оръжията в космоса, както и да придобият по-нататъшно прозрение в космическата среда и детонацията на ядрени устройства в нея.

Що се отнася до информацията по-долу, това вероятно отива по-дълбоко в черния бюджет.

Интересно е как светът се представя в телевизионни предавания като "Странни неща", които изобразяват Департамента по енергетика и тяхното участие в други същества и други странни факти, но въпреки това са готови да игнорират високопоставен американски полковник, който заемаше много чувствителни позиции в катедра Енергия в продължение на години, във време, когато цялото това ядрено развитие беше наистина горещо. Той е истинската сделка и е интересно да се замислим какво наистина може да знае.

"Също така научих за инциденти, включващи ядрени оръжия, а сред тези инциденти бяха няколко ядрени оръжия, изпратени в космоса, които бяха унищожени от извънземните. , , , В самия край на 70-те и началото на 80-те ние се опитахме да поставим ядрено оръжие на Луната и да го взривим за научни измервания и други неща, които не бяха приемливи за извънземните. Те унищожиха оръжието, преди да стигне до луната. " ( Източник )




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742087
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031