Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2018 13:44 - Планът на Сивите Част - 2
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато създадем това пространство от любов, Сивите, Драконианците, Орионците, няма да могат да се справят с вибрацията. Ще трябва да напуснат, или ние ще трябва да поискаме сериозна намеса тук. В такъв случай ще има небесна война както е писано в Библията. Всичко ще се случи, за да бъдем спасени ние. Знаете всички онези приказки за Ащар, че ще дойде да ни спаси. Дами и господа, това няма да се случи. Това е просто още една религиозна система. Или както капитан Хатон, който обещава, че ще ви закара до Марс. Не благодаря! Не искам да ходя на Марс, това просто няма да стане така. Никой няма да ви спаси, защото според Андромеданците, ако седите и чакате спасител, вие не си вършите работата. И кой ще дойде и ще понесе вашата отговорност? С каква цел? Вие само ще пресъздадете ситуацията отново някой ден. Ако вие сами не еволюирате достатъчно, че да сте си собствен спасител, месия, то значи не сте научили уроците на живота. И това е най-силното послание на Андромеданците. Трябва сами да свършите работата. Вие сте отговорни за себе си. Никой няма да ви освободи от отговорност. Дори и да се намесят в крайна сметка и да ни помогнат, те няма да останат и да ни бъдат бавачки.


Това означава, че ние трябва да разберем правилно. Ние като раса трябва да се обединим и решим какво искаме и за какво живеем. Как ще отгледаме децата си? Според какви морални норми, какви закони и т.н., а не да чакаме някой отвън да ни каже какво е най-добре за нас. Приятели, това никога преди не е давало добри резултати, няма да се случи и сега. Повечето хора биха умрели вместо да бъдат роби. Това ни е в природата, душата, да бъдем свободни. Отново сме в тази позиция. Кое ще изберем?

 
В момента Сивите наблюдават мозъчните вълни на имплантираните. Правели са това през по-голята част от 100-те си години на Земята. Така поколения семейства са имали импланти. Сивите са предали знанията си на NSA за клонирането на човешки индивиди, живи форми и изкуството на покваряването. Андромеданците не считат за човешки същества двете най-високи степени на намеса от страна на Сивите в NSA – клонирани или имплантирани хора, защото те са се присъединили към общото съзнание на Сивите и са загубили свободната си воля. Техните души са затворени и те вече не са състрадателни човешки същества.

 
Сивите клонират и собствената си раса в каста от роби, също като мравките. Те всъщност мислят едни и същи неща по едно и също време. Умовете им са като радио. Ако няма радиовълни, те не правят нищо. Имат компютри, които предават тези радиоподобни вълни, а те им казват каква работа имат, какви функции трябва да изпълняват. Ако тези компютри се изключат, техният общ мозък, Сивите няма да знаят какво да правят. Те не притежават индивидуален интелект като нас, въпреки че с удоволствие биха ни направили да бъдем като тях. Сивите смятат, че Господ е ум, подобно на нашия. Те напълно са се отделили от духовната си същност, толкова отдавна, че тяхното физическо съществуване се е превърнало в чисто его. Драконианците също са чисто его. Много други раси, генетично променени от тях, преживяват отделяне от собствената си същност.


Аз също не разбирам процеса и как всъщност се случва, но Сивите вече не вярват, че имат дух. Те са ограничени мисловно, емоционално, физически и физическото им съществуване е всичко, което те виждат. Те буквално се отричат от духовната същност. Тя вече не е част от тях. Някои човешки индивиди правят същото – знаете, че можем да се разделим и показваме в различни личности. Сивите са чисто его!

Те са много напреднали в областта на математиката и енергийните науки. Твърди се, че по време на срещата в базата Холоман е имало размяна на персонал. Нашите военни дали на Сивите 16 души, които трябвало да отидат до родното място на Сивите, а те оставили един или двама от техните. Според Андромеданците обаче, всъщност 109 души били взети при тази размяна. Те не са се завърнали. Още повече, те така и не стигнали до родното място на Сивите – Зета Ретикули 2, а били закарани на кораба-майка и на Фобос, където се провели експерименти с тях.


Сивите дали на NSA и разработки на вируси, които били разпределени на по-ниски нива във военната система. В Африка откриваме тестовата площадка на вируса на СПИН. Има и причина за това. Този вирус бил даден на биологичното подразделение на Ултра в NSA. Едно от подземните съоръжения на NSA е под Форт Мийд в Мериленд. Там има 19 акра подземни пещери с най-напредналите технологично и най-сложните компютри на света, които били проектирани и построени там. Никога не са се появявали над повърхността. Тази област и другата, в планината Ууд, Орегон, се занимават с наблюдение на телефони, телеграфи, телекси, факсове, радиа, телевизии, микровълнови комуникации, NORAD, както и космически радиовълни. В комплекса в планината Ууд, Орегон се извършва клониране на хора и извънземни, но не знам какви раси.

 
Нека се върнем малко назад във времето. В края на 50-те години на XX век Сивите се свързали и с руснаците с цел подписване на договори и размени. Руснаците обаче отказали да подпишат такъв независим договор, тъй като много добре знаели, че Сивите ще се опитат да насъскат САЩ срещу СССР. Всъщност точно те информират Джон Ф. Кенеди за присъствието на Сивите по времето на кубинската криза. Андромеданците твърдят, че СССР се опитвали на изнудват САЩ да им предоставят извънземните технологии и тогава насочили и ракетите си към тях. Руснаците разбрали, че NSA и ЦРУ разработвали невероятни технологии, които не споделяли, както се били разбрали след подписването на договора в Холоман. Джон Ф. Кенеди питал три пъти ЦРУ дали твърденията на СССР са верни, но на два пъти ЦРУ излъгали, въпреки че атомните оръжия можели да достигнат САЩ само за 18 минути. Те просто казали: „Не. Те са луди.” Този отговор вбесил Джон Ф. Кенеди дотолкова, че да поиска да съсипе ЦРУ. Това е едно от най-важните неща, заради които той станал заплаха за тях. Неговото желание било част от тези технологии да са достъпни за обикновените хора и да се използват за напредъка на човечеството, както и да се оповести публично присъствието на извънземни сред нас. Това става причина за успешното стартиране на цивилна космическа програма, така че всички американци и останалите хора по света да могат да споделят откритията.



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 498038
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930