Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2017 09:23 - АБЕ ХОРА, карат мъжете със закон да пикаят седнали!? Колко трябва да си болен за да ти дойде на ума и че да го приемеш като закон?
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1588 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Европа — Вавилонската блудница

Какво се сещаш когато чуеш «Европа»? Содом и Гомор или по-скоро богати сноби които почти не работят и само обикалят музеите? Родината на най-хубавото вино и най-готините коли? Място за работа с добро заплащане? Е, с тази статия ще се опитам да променя малко представите ти и да издухам розовата мъгла около това място. Чудиш се каква е розовата мъгла ли? Това е представата ти за Стария континент, а това което е отвътре е горчивата действителност, за която освен че не подозираш, дори няма да повярваш. Хората си мислят, че Европа е някакво супер културно и напреднало място, но това не е така. До Ренесанса, Европа е била много изостанала в науката, културата, бита, имало е крепостни селяни и развратена аристокрация. Лондон, уж много културно място, е бил фрашкан с наркомани, които по цял ден са танцували с белия дракон /опиум/ в пропаднали бардаци и сигурно 50% от жените са били проститутки. Париж, културната столица на Европа, е дом на всякакви окултни и секс насочени секти, които са правели ритуали и оргии в подземията на града. Рим, дома на папата пък от едно време си е център на най-долният разврат, още римляните са въвели содомията като ежедневие.
image
  В северните страни пък, кръвосмешението и педофилията са най-нормалното нещо. Затова в Дания и Холандия са най-грозните хора, защото се кръвосмешават и мутациите са налице. • В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра (ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ)  Тогава идва ренесансът и добре забравените открития от Гърците и Египтяните отново се появяват на сцената на континента. Добре, че са били Арабите да ги съхранят, защото в противен случай «светата инквизиция» щеше да изгори и тях!
image
               Типична английска сцена

Но дали Европа се е променила след тези мрачни времена? НЕ!
Ако сте прочели «Ад» на Дан Браун, знаете за какво става въпрос. Освен че не се е променила, е станало дори по-зле. Ако преди гей-историите са скандализирали света, то сега това е нещо нормално, на никого не му прави впечатление. Но в центъра на Европа се появява нова партия. Една партия която така скандализира света /без България разбира се, ние пак нищо не знаем/, че няма на къде повече. Партия с една-единствена цел, толкова долна и мизерна и пропагандирана с такава мерзост и … нямам думи да опиша.
Направо ще ти кажа каква е целта.
Легализиране на педофилията!
Да, правилно прочете, тези хора искат да легализират педофилията, освен че го искат, не се срамуват от това, и дори напротив, гордеят се, че са педофили. Освен, че се гордеят, правят и партия — има 600 члена и не искаш да си представиш колко са извратени. Всъщност нека ти покажа едно нещо:

Около 21 200 резултата (0,68 секунди)    "Модерните" детски градини на Европа - YouTube ▶ 14:10 https://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k 16.04.2013 г. - Качено от Liuubo Европа е болна. Необходимо е да я поставим под карантина! За тези, които смятат, че за сираците е по-добре да живеят в ...
… Е? Как е? Спиш ли още?
Елитът иска да премахне семейството за да израстват объркани, несигурни и не мислещи хора! Точно както в Содом и Гомор!
Семейството им е трън в очите и се чудят как да го премахнат!
АБЕ ХОРА, карат мъжете със закон да пикаят седнали!? Колко трябва да си болен за да ти дойде на ума и че да го приемеш като закон? Разбираш ли, че това е равно на кастрация?! Защо не накарат жените да пикаят прави? Сигурен съм, че болните им мозъци ще намерят начин!
Или гейовете, аз не виждам какво има пречи обществото. Да правят каквото си искат! Кой ги спира? Те не осъзнават, че Елита се възползва от положението им и на техен гръб си прокарва тъмния план и дестабилизира обществото. Разделяй и владей!
А помниш ли рускинята, чието дете отнеха, защото се оплакала, че мъжа й водел детето при роднините му да правят секс с него? То дори звучи комично, въпреки, че изобщо не е. Става въпрос за Норвегия, страната с високия стандарт на живот. Да, стандартът е висок, ама ценностите са им доста ниски.
Ето затова заглавието е такова. Европа е възкресеният Вавилон и ако мислиш, че това е случайно — не е!


image
Един колаж, който доста добре илюстрира приликата между Вавилонската кула и Евро парламента. Не знам дали е случайно или не, но самото име Европа е с вавилонски произход и е името на «вавилонската блудница» — ЕВРОПА. Ето я и легендата:
«Една нощ Европа сънувала сън. В този сън два континента, които са били под формата на жени, спорели за Европа. Азия твърдяла, че тъй като Европа е родена в Азия, тя принадлежи към нея. А другият континент, който е безименен, казва, че раждането не е важно, че Зевс ще я даде на него. Било рано сутринта, смутена от съня Европа не се върна да спи. Тя повикала другарките си, които всички са били дъщери на благородници на нейната възраст. Било хубав ден и те отишли да събират цветя до морето. Зевс забелязали тази очарователна група, особено Европа, която била най-прекрасна от момичетата… Зевс се появил пред групата като бял бик. Бял бик, по-красив от всеки друг… Бикът легнал пред Европа. Тя се плъзнала върху гърба му. Незабавно, натоварен, бика влязъл дълбоко в морето и започнал да плува на далеч от брега. Европа видяла, че шествие се присъединило към тях, морски нимфи яздели делфини, Тритон надувал рога си, дори и Посейдон бил дошъл. От това тя разбрала, че бикът трябва да бъде бог. Тя се молила той да се смили над нея. Зевс ѝ проговорил и обяснил любовта си. Той я е завел на Крит, където той е бил отгледан. Той ѝ обещал, че тя ще му роди много известни синове.»


image

Какво още беше характерно за Вавилон? Че са строили кулата за да стигнат до бог, паднали? И какво направил той след като я разрушил? Разделил езиците на земята, за да не може отново да се построи кулата. Я чакай малко, а това какво е?
Видя ли какво пише? «Европа: много езици, един глас»… това не е колаж, не съм го правил аз, официален плакат е по случай строежа на парламента! Очевидно е!
Ама това не е всичко! Познай кой са избрали за евроемблема… дам, вавилонската блудница!
Има ли нужда от още доказателства, че нещо с континента ни не е наред и се превръща в съвременен Содом и Гомор! Дано поне съм успял да те провокирам да помислиш над това, дори и да не ми вярваш.
Е, успях ли да раздухам поне малко от розовата мъгла около Европа?


image
Скулптурата на Вавилонската блудница, яздеща звяра от Откровението е главната забележителност, поставена пред сградата на Съвета на Европа в Брюксел https://bgr.news-front.info/2017/10/08/evropa-vavilonskata-bludnitsa/

      "Модерните" детски градини на Европа image Liuubo 11 хил.       25 930 показвания   Публикуван на 16.04.2013 г.

Европа е болна. Необходимо е да я поставим под карантина!
За тези, които смятат, че за сираците е по-добре да живеят в гомосексуални семейства, отколкото в детски дом, давам няколко линка към статии - за гей-двойка, която е купила бебе от сурогатна майка. Те са започнали да го насилват още, когато то е било на 2-СЕДМИЦИ, давали са го под наем и са го снимали в порнофилми
http://www.kp.ru/daily/26100.5/2998006/
http://www.mk.ru/social/article/2013/...
Във филма са използвани материали от новини, показани по руските канали на телевизията (ОРТ, Россия):
"В Скандинавии первоклашкам устраивают гей-парады" (репортаж на централната руска телевизия, неделните вечерни новини от 9.09.2012г.)
http://www.1tv.ru/news/world/215116
"Однажды в Голландии, или движение за свободную любовь" (репортаж на руския телевизионен канал Русия от 10.04.2013г.)
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1074074

Среща с читателите на Николай Левашов, Москва, 31 март 2012г.
http://www.levashov.byethost16.com/vi...

Вижте още по темата:
"Учат децата да уважават гейовете с приказки за жирафи педерасти" (статията е на български)
http://www.novini.bg/news/90870-%D1%8...
"Амстердамский гей-парад 2011" (много фотоматериали)
http://bigpicture.ru/?p=186599
"Гнилая Европа. Арестованы 33 педофила из телефонной книги «Рижского Монстра»"
http://3rm.info/25135-gnilaya-evropa-...
"... «Рижският монстър» в Холандия от февруари на 2007 година до януари 2010 е насилвал нищо неразбиращи БЕБЕТА, при това жертвите са били както момчета, така и момичета. Децата са били НЕ по-големи... от 2,5 годишна възраст. Най-малкият е бил само на... 19 дни." (обвинен е в изнасилване на 67 невръстни деца, а самият «Рижският монстър» е признал, че е изнасилил 87 деца).

Статистични данни, получени от Марк Регнерус - доктор по социология и професор в Тексаския университет в Остин (САЩ) - "ПЪРВО ИЗСЛЕДВАНЕ В СВЕТА ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛНИ "СЕМЕЙСТВА"", преведено от Л. Чолаков
http://lyubomircholakov.blog.bg/polit...
Тема на форума "Да спасим децата си от европейската толерастия и не само"
http://www.izvorite.com/smf/index.php...
ВСИЧКО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГОМО:
http://doctoronline.bg/articles/3629/... ... hipofiznata-jleza
"Хипофизната жлеза е малка жлеза с вътрешна секреция,...
http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B...
"Хиперпролактинемия, прествлява състояние, което се характеризира с повишаване нивата на серумния пролактин над 20 ng/ml.
http://www.pharmacy-bg.com/zabolyavan...
"Най-общо под хирзутизъм се разбира повишен растеж на терминални косми. В клиничната практика....
Какво е лечението на хиперпролактинемията?
И в двете предишни статии са посочени начини на лечение. В тази тук е дадено следното:
http://www.puls.bg/illnes/issue_460/p...
"....Транссфеноидалната аденомектомия е използваният хирургичен подход....
Научете повече за СОЦИАЛНИТЕ ПАРАЗИТИ на страницата на Николай Левашов - на български език
http://www.levashov.

    image Добавяне на обществен коментар…   image   Veselina Dimovaпреди 3 години Боклуци!Към техните "ценности" ли сме тръгнали да се стремим? 7   image   Svetlana S.преди 3 години Много больных людей. Страшно думать, противно видеть. 5   image   umraz abcпреди 3 години Ееее..стига де..Тези неща са супер прекалени...Не разбирам...Не е нормално децата в крехка възраст въобще да се налага да възприемат думата гей,камо ли да се говори за това по много или пък да има гей паради на които има и деца...Това е наистина прекалено...Не ме разбирайте погрешно..Не мразя гейовете,нито лесбийките и така нататък..Не ме засяга това за да имам мнение,но тук говорим за деца...Те засягат всички- мен,теб и всеки около нас...Много вярно е,според мен, че така се изместват много ценностите...Ако някой е гей...То нека го осъзнае сам като порасне..Но тези неща...С книжките за деца...Със играчките и всичко останало..Това за мен е прекалено..Не е нормално...Не го одобрявам..Това е вид промивка на детския мозък,защото никога не се знае как едно дете би възприело дадена информация и неща като това за което се говори в този клип,биха накарали сигурно едно дете да си мисли че е егати якото да станеш обратен...Съответно,детето би тръгнало на по късен етап по този път и тогава...Съжалявам но...Ако това се случи със всички момичета и момчета...Няма да има нови поколения и ..Човечеството го чака неизбежен край..Не съм ли прав,кажете? 5   image   Sergej Lopajevпреди 3 години evropa vimiraet,a musulmane jejo zapolnat.tupije belije barani.ha ha ha. 1   image   Petar Doynovпреди 6 месеца Сайтът не работи.   image   Lachezar Kutsarovпреди 1 година For the sake of Humanity"s Future we can not allow Europe to turn into Sodom and Gomorrah. If this report is true, then measures should be taken immediately to stop such disgusting, degrading and unmoral practices that threaten the very survival of the human race !!!   image   kormiпреди 2 години Както не е проблем да се обичате така не трябва да е проблем и да ви мрязят! ЯСНО?   image   Newage Luпреди 3 години Ето евро-гей-ските ценности, които ни налага Европа: https://www.facebook.com/newage2O12/media_set?set=a.548411115268044.1073741839.100002974816126&type=3   image   Мирена Казасянпреди 3 години (редактиран) Ако децата се отглеждат от двама мъже, хомосексуално семейство, кой ще ги ражда? Аз разбирам, че хомосексуалните също искат да имат деца и да се грижат за тях, но ако това стане масова практика, жените ще бъдат използвани, докато са млади, да раждат деца, после захвърляни кото непотребни вещи, лишавани от права и средства за препитание, за да може някой хомосексуален мъж да им вземе децата. 2   image   Maria Zarzoukiпреди 3 години do dimithar dimitrov vij moeto... mi neznam kak sa te nareka ok ti si sreden rod demek ni6to nie iskame normalen svqt t,semeisto i deza otglejdani ot maikata i ot ba6tata qvno si dosta ograni4en za da proumee6 nqkoi ne6ta kato naprimer 4e tova sa bolni xora no s pari e az izkazvam moeto mnenie nejelaq dezata mi da rastat v nenormalna sreda ne iska razni pedali i myrlqvi lesbiiki ako zavisi6e ot men 6tqx da gi izgorq nemoje bolni xora da se my4at da nalagat bolesta si kato norma a ti bix se sramuvala ot teb ako ti bqx maika obiknovenno ne nasledstvennite geiove stavat ot negodni myje ligliovzi ami bqgaite v xolandia norwegia iz4istete ostanalata zemq ot gnusnoto si prisystvie     image   Boila Tarkanпреди 3 години Да живее ЕвроГейският съюз и неолиберастката идеология, която ще издигне Европа до нечувани висоти...   image   Tsvetomir Panchevпреди 3 години И къде ще идеш ? В Танзания ? Навсякъде в цивилизования свят това е нормално.Проблема на гей обществото, също като при исляма, не са самите хора, а фундаментализма на идеологията им и налагането ѝ върху останалата част от обществото.Тук говорим за геноцид и асимилация на обществените морални ценности.   image   Dimithar Dimitrovпреди 3 години Вие в детски дом ходили ли сте? А знаете ли разликата между хомосексуалност и педофилия?    image   Liuuboпреди 3 години За тези, които смятат, че за сираците е по-добре да живеят в гомосексуални семейства, отколкото в детски дом, в началото на описание към видеото добавих 2 линка към статии - за гей-двойка, която е купила бебе от сурогатна майка. Марк Нютон и бойфренда му от Нова Зеландия Питер Труин са започнали да насилват бебето още, когато то е било на 2-СЕДМИЦИ, давали са го под наем като минимум на още 8 други педофила от Франция, Германия и САЩ (все "цивилизовани" страни) и са го снимали в порнофилми   image   Dimithar Dimitrovпреди 3 години Не забраняваме на репродуктивно затруднените двойки или на тези, включващи лице на възраст над детеродната, да сключват брак, нали? Като ще ползваме личния опит за сметка на научно обосновани тези, Вие влизали ли сте в "дом"? А колко семейства на хомосексуални познавате?   image   Georgi Ivanovпреди 3 години Владимир Путин - "От еднополовите бракове деца не се раждат" - вие какво ще отглеждате? Кученца или циганчета????   image   Georgi Ivanovпреди 3 години Посочете ми, моля, според каква "статистика" децата унаследяват сексуалната ориентация на своите родители? - няма как да има статистика на подобна тема. Но голяма част(90%) ще приемат ориетацията на родителите си...    image   Dimithar Dimitrovпреди 3 години Отново извършвате същата недопустима логическа операция - стигате до заключение при все, че ви липсва ключова информация. Това се нарича въображение. Не е красиво да го прилагате върху другите и семейната среда, в която са отраснали. На последно място, аз информация не предоставям, а само задавам въпроси, на които отговор не получавам. Един средно интелигентен човек лесно би признал липсата на съдържателност на своята позиция в момент на неразполагане с адекватен аргумент.   image   Georgi Ivanovпреди 3 години Умозаключение-такива извращения не бива да се допускат! С коя информация да боравя?Тази която я изнасяте вие-т.е. фалшивата?Изобщо тази пропаганда която вършите вие трябва да се спре-защото например ти, не си станал ей атака педал- ти си видял по телевизията, интернета и т.н. и от там ти се формира ориентацията,а родителите не могат да те възпитат нормално,защото 24 часа са на работа и нямат време за децата си.Смисъла на живота е- трябва да продължиш поколението си а не да пукнеш като куче сам    image   Dimithar Dimitrovпреди 3 години За построяване на логическо умозаключение е необходим набор от данни, който Ви липсва. В този смисъл не знам за каква логика говорите, но тя е много различна от тази в представите на преобладаващата част от населението, която умее да борави с информация.       Автоматично пускане   Законът за детето въвежда секспросвета от яслите 





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1746896
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031