Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6181502 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от 22.02.2010 г.
2  >  >>
Президентът на Toyota Motor Corporation Акио Тойода бързо смени своите планове за пътуване, предаде агенция Bloomberg. В петък той обяви, че на 24 февруари ще участва на изслушването в Конгреса на САЩ, посветено на безопасността на автом...
Категория: Новини
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове: 0
Българската държава е откраднала технология от "Моторола" в края на 70-те години на миналия век, за да може да стане факт сглобяването на първия български компютър, съобщи Огнян Генов, уредник в библиотеката в Хасково, цитиран от "24 Час...
Категория: Новини
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове: 0
След скандал в София бе убит 42-годишният Любомир Кръстев, регистриран в полицията за отвличане и хулиганство.
Инцидентът е станал на ул. "Йосиф Щросмайер" близо до жп-прелеза в района на гара „Захарна фабрика". Двама души са задъ...
Категория: Новини
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове: 0
Над 90 % от физическите лица, които получават най-високите доходи в България са били длъжни, но не са се регистрирали по ДДС, съобщи изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.
Стоте граждани, които са получили най-много доходи и...
Категория: Новини
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове: 0
След два дни ще бъдат повдигнати обвинения срещу бившия социален министър Емилия Масларова, обяви зам.-главният прокурор Бойко Найденов по БНР. Той припомни, че досъдебните производства са започнали още миналата година.
В момента приключ...
Категория: Новини
Прочетен: 469 Коментари: 0 Гласове: 0
Броят на жертвите при опустошителното земетресение в Хаити миналия месец може да достигне 300 000 души, като се преброят телата, заровени под разрушените сгради в столицата Порт-о-пренс, съобщи хаитянският президент Рене Превал.
„В...
Категория: Новини
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове: 0
Един от най-добрите алпийци на новото време – Боде Милър – увенча богатата си спортна кариера с първи олимпийски златен медал, след като днес триумфира в супер комбинацията на Игрите във Ванкувър, съобщи Gol.bg.
След бронза ...
Категория: Новини
Прочетен: 368 Коментари: 0 Гласове: 0
Повечето туристи са доволни, ако хотелската стая е просто чиста, леглото е удобно, банята блести и телевизорът работи. Но така ли пътуват туристите от най-висока класа и къде, всъщност, отсядат те?
 
Хората имат различни вкусове, възмо...
Категория: Новини
Прочетен: 1363 Коментари: 0 Гласове: 0
БиБиСи излъчи репортаж от софийски чалга клуб. В няколко серии телевизията се фокусира върху различни аспекти от живота в различни страни по света.
Идеята на поредицата е да покаже, че това, което изглежда обикновено и е ежедневие за е...
Категория: Новини
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове: 0
Нелегалната търговия на цигари заема 40-50% от общия обем на пазара на тютюневи изделия. В някои погранични райони достига дори до 70% от пазара. Това сочат неофициални данни на Асоциацията на производители и търговците на тютюневи издел...
Категория: Новини
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181502
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833