Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Най-интересните и важни новини
Автор: nmedia Категория: Новини
Прочетен: 6181349 Постинги: 4360 Коментари: 2107
Постинги в блога от 16.02.2010 г.
2  >  >>
Конституционният съд излезе с решение да касира изборите в Турция. Според вчерашното решение резултатите от изборите в 23 избирателни секции не са валидни, съобщи news.bg. Припомняме, вчера централната избирателна комисия излезе с решени...
Категория: Новини
Прочетен: 475 Коментари: 0 Гласове: 0
Единствената ни надеждата ни за олимпийски медал във Ванкувър Сани Жекова, започна вече да печели. Засега това не е златен олимпийски медал, но пък е поредно признание за красотата на българките, писа Bnews.bg.
Covers.com направи класация...
Категория: Новини
Прочетен: 515 Коментари: 0 Гласове: 0
Бившата половинка на актриса адреналинка Яна, която нашумя след пуснат с нея порно клип в интернет, говори пред Bnews.bg. Екссъпругът Ивайло коментира тиражираните от медиите спекулации и обясни, че зад секс скандала стои самата адренали...
Категория: Новини
Прочетен: 14853 Коментари: 19 Гласове: 1
Всички прокурори са мои деца, аз съм ги създал, заяви бившият главен прокурор Никола Филчев. Той се включи в ефира на БНТ от Германия, където е в момента. Филчев коментира някои обвинения към него, заявявайки, че не сърди на никой за тях...
Категория: Новини
Прочетен: 465 Коментари: 0 Гласове: 0
Седмо гражданско отделение на съда в Мюнхен забрани излъчването на клипа "Video Phone" на Бионсе Ноулс и Лейди Гага за цялата територия на Германия, съобщи Асошиейтед прес.
В него попзвездата Бионсе Ноулс носи тоалет, който много прили...
Категория: Новини
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове: 0
С наближаването на топлите дни, нашият шкаф за обувки трябва да следва съветите на стилистите какви са подходящите летни обувки. Не забравяйте детайлите, ако искате да вървите по стъпките на най-нашумелите модни тенденции.
Колекциите на п...
Категория: Новини
Прочетен: 2431 Коментари: 0 Гласове: 0
Южноркореецът Тае Бум Мо си направи най-добрия възможен подарък за своя 21-и рожден ден, спечелвайки изненадващо златен медал в дисциплината бързо пързаляне с кънки 500 м. на Олимпиадата във Ванкувър.
Мо стана олимпийски шампион с общо вр...
Категория: Новини
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове: 0
Японската автомобилостроителна компания Nissan обяви, че през април ще започне да приема поръчки от клиенти, които искат да купят новият й електрически автомобил „Лийф” (Leaf), съобщи Асошиейтед прес, цитирани от Дарик. Доста...
Категория: Новини
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове: 0
Актрисата Катрин Зита-Джоунс е истинска Круела де Вил, "серийна убийца или препаратор", твърди природозащитната организация ПЕТА, цитирана от АФП. Според тях брюнетката не само одирала кожи от животни, но ги носила изключително безвкусно.
...
Категория: Новини
Прочетен: 529 Коментари: 0 Гласове: 0
Джордж Клуни вече не е това, което беше. Холивудската звезда се е уморила да ходи от купон на купон и смята, че е дошъл моментът да направи някои „по-спокойни“ планове.
Откакто срещна своята любов Елизабета Каналис, 49-годишни...
Категория: Новини
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181349
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833